SoftOne

*Πάτησε πάνω στις εικόνες για να διαβάσεις περισσότερα

SoftOne Series 6

SoftOne Cloud CRM

Το Soft1 Cloud CRM Series 6 παρέχει με τη μορφή υπηρεσίας (Software as a Service), όλα όσα χρειάζεστε για να “συνδεθείτε” με τους πελάτες σας και να ανταποκριθείτε ταχύτερα στις ανάγκες τους, αυξάνοντας τις πωλήσεις της επιχείρησής σας.

SoftOne Cloud ERP

Το Soft1 Cloud ERP Series 6 αποτελεί μία σύγχρονη λύση μηχανογράφησης που απλοποιεί όλες τις διαδικασίες της επιχείρησής σας, αποβάλλοντας την πολυπλοκότητα από την καθημερινή της λειτουργία. Ενσωματώνοντας πλούσια λειτουργικότητα, προσαρμόζεται απολύτως στις ιδιαίτερες απαιτήσεις σας, με την ελάχιστη επένδυση σε κόστος και πόρους IT. Με ενότητες που υποστηρίζουν το σύνολο των δραστηριοτήτων σας, από την παραγωγή και την αλυσίδα εφοδιασμού έως τις πωλήσεις, σας βοηθάει να διαχειριστείτε καλύτερα τα οικονομικά σας, μειώνοντας σημαντικά το κόστος λειτουργίας της επιχείρησής σας.

Λογιστικές εφαρμογές

Ηλεκτρονικά Βιβλία myDATA

Η εισαγωγή των Ηλεκτρονικών Βιβλίων από την ΑΑΔΕ επιφέρει σημαντικές αλλαγές στην καθημερινή λειτουργία επιχειρήσεων και ελεύθερων επαγγελματιών, τόσο σε ότι αφορά την τιμολόγηση προϊόντων και υπηρεσιών, όσο και σε ότι αφορά την εκπλήρωση των φορολογικών υποχρεώσεων, διευκολύνει τη μετάβαση των επιχειρήσεων στην εποχή των Ηλεκτρονικών Βιβλίων myDATA, διασφαλίζοντας την εύρυθμη κι αποδοτική λειτουργία τους καθώς και την εναρμόνισή τους με τις εκάστοτε ισχύουσες φορολογικές διατάξεις.

Soft1 Accounting Reconciliation

Μετατρέψτε τη διαδικασία παρακολούθησης και συμφωνίας μεταξύ Εμπορικής Διαχείρισης και Γενικής Λογιστικής σε υπόθεση μερικών μόνο κλικ, αξιοποιώντας τις προηγμένες δυνατότητες της νέας λειτουργικής ενότητας Soft1 Accounting Reconciliation. Με το Soft1 Accounting Reconciliation, μπορείτε να πραγματοποιείτε όλους τους ελέγχους που απαιτούνται για τη συμφωνία Γενικής Λογιστικής και Εμπορικού μέσα από μία μόνο οθόνη του συστήματος, απαλλάσσοντας τους ανθρώπους του λογιστηρίου από πλήθος τακτικών και εξαιρετικά χρονοβόρων χειροκίνητων εργασιών.

Διαχείριση Προσωπικού

Soft1 Payroll

H εφαρμογή Soft1 Μισθοδοσία καλύπτει με τον καλύτερο τρόπο και σε διαρκή βάση όλες τις διατάξεις της εργατικής, της ασφαλιστικής και της φορολογικής νομοθεσίας σχετικά με τη μισθοδοσία εργαζομένων, όσο περίπλοκες και εάν είναι αυτές. Η ευκολία χρήσης, η ακρίβεια των υπολογισμών και οι μεγάλες δυνατότητες παραμετροποίησης, καθιστούν την εφαρμογή ένα σημαντικό εργαλείο για τη λειτουργία κάθε σύγχρονης επιχείρησης.

Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας

Οι εφαρμογές Soft1 Μισθοδοσία & Soft1 HRMS και το νέο module myErgani Live αυτοματοποιούν τον τρόπο λειτουργίας της Ψηφιακής Κάρτας Εργασίας, προσφέροντας πολλαπλούς τρόπους συλλογής και αποστολής των δεδομένων προσέλευσης και αποχώρησης των εργαζομένων, απλοποιώντας τον τρόπο εκτέλεσης πολύπλοκων καθημερινών εργασιών.

Soft1 myWorkplace

Μετατρέψτε τους ανθρώπους σας σε οδηγό του ψηφιακού μετασχηματισμού της καθημερινής λειτουργίας της επιχείρησής σας, αξιοποιώντας τις δυνατότητες της νέας, πρωτοποριακής web εφαρμογής Soft1 myWorkplace. To Soft1 myWorkplace αλλάζει ριζικά τον τρόπο λειτουργίας του τμήματος HR, απαλλάσσοντας τα στελέχη του από την εκτέλεση τυποποιημένων και εξαιρετικά χρονοβόρων χειρόγραφων διαδικασιών. Προσφέροντας μία νέα ψηφιακή εμπειρία σε κάθε εργαζόμενο

Soft1 HRMS

Η εφαρμογή Soft1 HRMS προσφέρει όλα όσα χρειάζεται η επιχείρησή σας για την ανάπτυξη ενός ανταγωνιστικού εργασιακού περιβάλλοντος με σύγχρονα και ευέλικτα μοντέλα εργασίας, που αυξάνουν την παραγωγικότητα και μειώνουν το κόστος διαχείρισης των ανθρώπων σας. H λύση της SoftOne καλύπτει με τον πλέον αποτελεσματικό τρόπο τις ιδιαίτερες απαιτήσεις λειτουργίας ενός τμήματος HR, παρέχοντας άμεση και ασφαλή πρόσβαση σε ακριβείς πληροφορίες που βοηθούν τη λήψη τεκμηριωμένων αποφάσεων.

Πάροχος Ηλεκρτονικής Τιμολόγησης

EINVOICING

Πιστοποιημένη Ηλεκτρονική Τιμολόγηση “EINVOICING”! Η IMPACT έχει πιστοποιηθεί επίσημα από την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ), λαμβάνοντας άδεια καταλληλότητας για την ηλεκτρονική διαβίβαση κάθε είδους παραστατικού πώλησης: Β2Β, Β2C και Β2G.

ECOS myDATA

Η εφαρμογή των Ηλεκτρονικών Βιβλίων επιφέρει σημαντικές αλλαγές στην καθημερινή λειτουργία επιχειρήσεων και ελεύθερων επαγγελματιών, καθώς καθιστά υποχρεωτική την ηλεκτρονική διαβίβαση δεδομένων στην Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) με σκοπό την online απεικόνιση του ετήσιου λογιστικού και φορολογικού αποτελέσματος αλλά και των υποχρεώσεών τους για απόδοση ΦΠΑ, παρακρατούμενων φόρων, λοιπών τελών και φορολογιών.

ECOS EDI

Το ECOS EDI είναι μια πρωτοποριακή cloud υπηρεσία που επιτρέπει στις επιχειρήσεις (ανεξαρτήτως μεγέθους) να επεξεργάζονται και να ανταλλάσσουν -γρήγορα, αποτελεσματικά και με ακρίβεια- δομημένα ηλεκτρονικά δεδομένα και παραστατικά, όπως τιμολόγια, παραγγελίες, εντολές αγορών, στοιχεία πωλήσεων, υπόλοιπα αποθεμάτων κα., με συνεργαζόμενες εταιρείες.

ECOS e-statement

Η cloud υπηρεσία E-Statement της ECOS, αποτελεί μία πρωτοποριακή λύση παραγωγής και ηλεκτρονικής παράδοσης αναλυτικών λογαριασμών πελατών. Λειτουργώντας στα data centers της πλατφόρμας Windows Azure της Microsoft, αποβάλλει την πολυπλοκότητα από την καθημερινή λειτουργία της επιχείρησής σας, προσφέροντας ταχύτατη και ασφαλή παράδοση ηλεκτρονικών λογαριασμών, πολλών σελίδων.

Enterspire Mobillity

SoftOne 360

Το Soft1 360 ενισχύει την αμεσότητα πρόσβασης, καθώς και την ευελιξία χρήσης κρίσιμων δεδομένων της επιχείρησής σας. Σε πλήρη ολοκλήρωση με την κεντρική μηχανογράφηση, επεκτείνει ουσιαστικά την «εμβέλεια» του Soft1 ERP Series 6, επιτρέποντάς σας την απομακρυσμένη πρόσβαση και χρήση του οποιαδήποτε στιγμή, μέσω οποιασδήποτε συσκευής!

SoftOne WMS Lite

To Soft1 WMS Lite αποτελεί μία σύγχρονη mobile εφαρμογή που αυτοματοποιεί όλες τις καθημερινές διαδικασίες της αποθήκης, διασφαλίζοντας ταχύτητα εργασιών και ακρίβεια κινήσεων και αποθεμάτων. Αναβαθμίστε τη λειτουργία της επιχείρησής σας με μία ισχυρή λύση που προσφέρει τη λειτουργικότητα, τον έλεγχο και την ευελιξία που απαιτεί η διαχείριση αποθηκευτικών χώρων και αποθεμάτων.

Shopranos Mobile B2B

Γνωρίστε την πιο σύγχρονη λύση B2B e-commerce. Δημιουργήστε εύκολα το B2B e-shop που ταιριάζει στις ανάγκες της δικής σας επιχείρησης, αποφεύγοντας τις μεγάλες επενδύσεις και τις χρονοβόρες διαδικασίες. Αυτοματοποιήστε τη διαχείριση παραγγελιών, πελατών και αποθεμάτων και απογειώστε άμεσα τις πωλήσεις σας βρίσκοντας νέους πελάτες, χωρίς γεωγραφικούς περιορισμούς.

Soft1 Business Automation Machine

Το Soft1 Business Automation Machine είναι ένα εργαλείο που καθορίζει, συντονίζει και αυτοματοποιεί την εκτέλεση επιχειρησιακών διαδικασιών. Διαθέσιμο για κάθε λειτουργία του Soft1, επιτρέπει την αυτοματοποίηση τόσο μίας σύντομης σειράς ενεργειών, όσο και πολύπλοκων επαναλαμβανόμενων διαδικασιών.

Web & Mobile

Soft1 MyPortal

Η mobile εφαρμογή Soft1 MyPortal παρέχει τη δυνατότητα εμφάνισης στη φορητή σας συσκευή, όλων των ενεργών data gadgets που έχετε σχεδιάσει στο κεντρικό Soft1 ERP σύστημα της επιχείρησής σας. Τα data gadgets δίνουν άμεση και σε πραγματικό χρόνο πληροφόρηση για όλα τα θέματα που επιθυμείτε να παρακολουθείτε συστηματικά, όπως ανοιχτές υποθέσεις πελατών, εισερχόμενα αναπάντητα emails, αξία πωλήσεων ανά κατηγορία και χρονική περίοδο, top-10 πελατών ή πωλούμενων προϊόντων κα.

Soft1 Mobile Sales

Ελαχιστοποιήστε το κόστος λειτουργίας της επιχείρησής σας και αναβαθμίστε την εξυπηρέτηση των πελατών σας. Αξιοποιήστε κι εσείς τις δυνατότητες της εφαρμογής Soft1 Mobile Sales και βελτιώστε την απόδοση των πωλήσεων σας, ακόμη και αν χρειάζεστε να βρίσκεστε συχνά εκτός γραφείου. Η εφαρμογή Soft1 Mobile Sales αποτελεί την ιδανική λύση για τους πωλητές της επιχείρησής σας, καθώς τους παρέχει τη δυνατότητα να έχουν πρόσβαση σε όλα τα δεδομένα που χρειάζονται.

Soft1 PDA Warehouse

Η εφαρμογή Soft1 Mobile Warehouse είναι μία ολοκληρωμένη λύση που σας βοηθάει να οργανώσετε και να διαχειριστείτε αποτελεσματικά τους αποθηκευτικούς χώρους της επιχείρησής σας. Με τη χρήση μίας φορητής PDA συσκευής, το Soft1 Mobile Warehouse υποστηρίζει όλες τις καθημερινές εργασίες της αποθήκης, όπως παραλαβές ειδών, picking, εσωτερικές διακινήσεις, απογραφές κλπ. Η εφαρμογή ενημερώνει αυτόματα το κεντρικό Soft1 ERP σύστημα για κάθε κίνηση της αποθήκης.

Ποιά είναι η SoftOne;

Η SoftOne Technologies Α.Ε. ιδρύθηκε το 2002 και δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη συστημάτων ERP, CRM, cloud υπηρεσιών, εφαρμογών enterprise mobility και λύσεων ηλεκτρονικής τιμολόγησης, έχοντας λάβει πλήθος βραβεύσεων και διακρίσεων για την καινοτομία και την ηγετική της θέση στην αγορά.

Με έδρα την Αθήνα, η SoftOne απασχολεί σήμερα περισσότερα από 300 διακεκριμένα στελέχη και αναπτύσσει σύγχρονες λύσεις μηχανογράφησης που υποστηρίζουν ιδανικά, τόσο τις ανάγκες μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων, όσο και τις σύνθετες απαιτήσεις μεγαλύτερων εταιρειών.

22 Χρόνια εμπειρίας

Scroll to Top