Υπηρεσίες

*Πάτησε πάνω στις εικόνες για να διαβάσεις περισσότερα

Πακέτα Φιλοξενίας - Hosting Packages

Τα πακέτα φιλοξενίας αναφέρονται σε υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδων, που παρέχουν εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων. Αυτά τα πακέτα περιλαμβάνουν διάφορα χαρακτηριστικά και πόρους που μπορείς να χρησιμοποιήσεις για να φιλοξενήσεις την ιστοσελίδα σου στο διαδίκτυο. Είναι σημαντικό να επιλέξεις ένα πακέτο που πληροί τις ανάγκες της ιστοσελίδας σου και να λαμβάνεις υπόψη την επισκεψιμότητα, τις λειτουργίες που χρειάζεσαι, και τον προϋπολογισμό σου.

Από 80€ έως 1.000€

Δημιουργία Ιστοσελίδας σε Drupal

Το Drupal είναι ένα ισχυρό CMS που προσφέρει ευελιξία, δυνατότητες προσαρμογής και ασφάλεια για τη δημιουργία πολύπλοκων ιστοσελίδων. Είναι κυρίως κατάλληλο για έργα που απαιτούν προχωρημένες λειτουργίες και προσαρμογή. Επιπλέων παρέχει ένα ευέλικτο και ισχυρό πλαίσιο για τη δημιουργία ιστοσελίδων, και μπορεί να προσαρμοστεί σε πολλές ανάγκες με τη χρήση πρόσθετων (modules) και θεμάτων (themes).

Από 700€ έως 3.500€

Δημιουργία Custom Εφαρμογής Web

Η δημιουργία μιας custom εφαρμογής web αναφέρεται στη διαδικασία κατασκευής μιας ιστοσελίδας ή εφαρμογής που σχεδιάζεται και προγραμματίζεται σύμφωνα με τις συγκεκριμένες ανάγκες ενός συγκεκριμένου πελάτη ή έργου. Αυτό σημαίνει ότι η εφαρμογή δεν βασίζεται σε προκαθορισμένες λύσεις, αλλά είναι σχεδιασμένη από το μηδέν για να πληροί τις συγκεκριμένες απαιτήσεις και προδιαγραφές του πελάτη.

Από 200€ έως 10.000€

Custom πρόσθετα για Magento 2

Τα custom πρόσθετα για το Magento 2 αναφέρονται σε εξατομικευμένες επεκτάσεις λογισμικού που προστίθενται στην πλατφόρμα e-commerce Magento 2 για να παρέχουν επιπλέον λειτουργικότητα ή προσαρμογές σύμφωνα με τις συγκεκριμένες ανάγκες ενός καταστήματος ή επιχείρησης. Αυτά τα πρόσθετα μπορούν να καλύπτουν μια ευρεία γκάμα λειτουργιών, από την προσθήκη νέων χαρακτηριστικών μέχρι την προσαρμογή της εμφάνισης και της διαδικασίας παραγγελίας.

Από 50€ έως 800€

Δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος σε Magento 2

Το Magento 2 είναι μια παραλλαγή του ανοικτού κώδικα (open-source) e-commerce πλατφόρμας, σχεδιασμένη για τη δημιουργία και τη διαχείριση ηλεκτρονικών καταστημάτων. Το Magento 2 είναι μια παραλλαγή του ανοικτού κώδικα (open-source) e-commerce πλατφόρμας, σχεδιασμένη για τη δημιουργία και τη διαχείριση ηλεκτρονικών καταστημάτων.

Από 1.500€ έως 10.000€

Δημιουργία Ηλεκτρονικού Καταστήματος σε WooCommerce

Το WooCommerce είναι μια δημοφιλής πλατφόρμα e-commerce που ενσωματώνεται με το WordPress, το οποίο είναι επίσης μια δημοφιλής πλατφόρμα δημιουργίας ιστοσελίδων. Η χρήση του WooCommerce απαιτεί βασικές γνώσεις WordPress και μπορεί να προσφέρει μια ευέλικτη και ευανάγνωστη λύση για τη δημιουργία και τη διαχείριση ενός ηλεκτρονικού καταστήματος.

Από 1.000€ έως 10.000€

Computer Key, το κλειδί της τεχνολογιας!

Η Computer Κey ιδρύθηκε το 1993 και δραστηριοποιείται στο χώρο της πληροφορικής, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις μηχανογράφησης.

Το σύγχρονο επιχειρηματικό περιβάλλον και οι ιδιαίτερες οικονομικές συνθήκες που επικρατούν σήμερα στις αγορές, κρίνουν απαραίτητη την επιλογή ευέλικτων λύσεων μηχανογράφησης, σχεδιασμένες βάση των αναγκών και των μοναδικών χαρακτηριστικών κάθε επιχείρησης αλλά και οργανισμού. Στόχος μας, η άρτια οργάνωση και η αυτοματοποίηση των λειτουργιών μίας επιχείρησης.

Στο πλαίσιο αυτό, η ομάδα της Computer Key σχεδιάζει προϊόντα και υλοποιεί λύσεις,  απευθυνόμενες στις ιδιαίτερες ανάγκες των επιχειρήσεων.

31 Χρόνια εμπειρίας

4,7 Βαθμολογία σε κριτηκές

Scroll to Top