Εφαρμογές

*Πάτησε πάνω στις εικόνες για να διαβάσεις περισσότερα

CK SoftOne Connector – Διασύνδεση e-Commerce

SoftOne Connector συνδέει επιχειρηματικά συστήματα με online καταστήματα μέσω διασυνδετήριου κώδικα. Διαμορφώνεται ανάλογα με τις ανάγκες της επιχείρησης και βελτιώνει τη λειτουργικότητα και αποδοτικότητα του e-commerce. Παρέχει ενιαίο σύστημα διαχείρισης παραγγελιών, αποθέματος και οικονομικής διαχείρισης για απλούστευση της online παρουσίας επιχειρήσεων.

Από 400€ έως 10.000€

CK CloudIt – Εφαρμογή Παρακολούθησης Έργων

Tο CloudIt είναι μια Cloud εφαρμογή παρακολούθησης έργων. Mε το I.S. TECH CloudIt μπορούμε να ελέγχουμε την κατάσταση των εργασιών μιας επιχείρησης από την έναρξη έως τη λήξη με απόλυτη ακρίβεια!

Από 1.500€

CK Endo – Εφαρμογή Ενδοκρινολογικών Γραφείων

Tο Endo είναι μια Cloud εφαρμογή ενδοκρινολογικών ιατρείων. Μέσω αυτής μπορούμε να βελτιστοποιήσουμε τις λειτουργίες ενδοκρινολογικών ιατρείων, να εξοικονομήσουμε χρόνο και να αυξήσουμε την παραγωγικότητά μας.

Από 1.300€

CK Farm – Διαχείριση Κτηνοτροφικών Μονάδων

Tο KBS Farma είναι μια Cloud εφαρμογή διαχείρισης κτηνοτροφικών μονάδων. Μέσω αυτής μπορούμε να παρακολουθήσουμε τις διαδικασίες αναπαραγωγής, κύησης , παραγωγής, εμβολιασμών, διατροφής και ανάλωσης των ζώων.

Από 3.500€

Computer Key, το κλειδί της τεχνολογιας!

Η Computer Κey ιδρύθηκε το 1993 και δραστηριοποιείται στο χώρο της πληροφορικής, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις μηχανογράφησης.

Το σύγχρονο επιχειρηματικό περιβάλλον και οι ιδιαίτερες οικονομικές συνθήκες που επικρατούν σήμερα στις αγορές, κρίνουν απαραίτητη την επιλογή ευέλικτων λύσεων μηχανογράφησης, σχεδιασμένες βάση των αναγκών και των μοναδικών χαρακτηριστικών κάθε επιχείρησης αλλά και οργανισμού. Στόχος μας, η άρτια οργάνωση και η αυτοματοποίηση των λειτουργιών μίας επιχείρησης.

Στο πλαίσιο αυτό, η ομάδα της Computer Key σχεδιάζει προϊόντα και υλοποιεί λύσεις,  απευθυνόμενες στις ιδιαίτερες ανάγκες των επιχειρήσεων.

31 Χρόνια εμπειρίας

4,7 Βαθμολογία σε κριτηκές

Scroll to Top