Εταιρεία

Οι υπηρεσίες μας​​


Επικοινωνία

Πιστεύουμε στη δύναμη της απλής και άμεσης επικοινωνίας, γι αυτό σας ακούμε προσεκτικά.


Ανάλυση

Αναλύουμε τις ανάγκες σας και προτείνουμε κάθετες λύσεις βασισμένες στις ανάγκες σας.


Δημιουργία

Δημιουργούμε βάσει των αναγκών σας και σας προσφέρουμε λύσεις που θα εξυπηρετούν την επιχείρησή σας.

Σχετικα με εμας

Computer Key, το κλειδί της τεχνολογιας.

Η Computer Κey ιδρύθηκε το 1993 και δραστηριοποιείται στο χώρο της πληροφορικής, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις μηχανογράφησης.

Το σύγχρονο επιχειρηματικό περιβάλλον και οι ιδιαίτερες οικονομικές συνθήκες που επικρατούν σήμερα στις αγορές, κρίνουν απαραίτητη την επιλογή ευέλικτων λύσεων μηχανογράφησης, σχεδιασμένες βάση των αναγκών και των μοναδικών χαρακτηριστικών κάθε επιχείρησης αλλά και οργανισμού. Στόχος μας, η άρτια οργάνωση και η αυτοματοποίηση των λειτουργιών μίας επιχείρησης.
Στο πλαίσιο αυτό, η ομάδα της Computer Key σχεδιάζει προϊόντα και υλοποιεί λύσεις,  απευθυνόμενες στις ιδιαίτερες ανάγκες των επιχειρήσεων.

Γιατί να μας επιλέξετε

30 Χρόνια δίπλα σε κάθε επαγγελματία προσφέρουμε λύσεις υψηλής ποιότητας​

Τα στελέχη της Computer key είναι στο πλάι σας για την ανάλυση των αναγκών κ την υλοποίηση των λύσεων που θ’ απαιτηθούν για την πλήρη κάλυψη τους.

Πασχίζουμε να προσφέρουμε τις πιο οικονομικές και ανταγωνιστικές υπηρεσίες της αγοράς ώστε η επένδυση σας να έχει το βέλτιστο αποτέλεσμα. Ωστόσο, η ποιότητα των υπηρεσιών μας είναι για εμάς αδιαπραγμάτευτη και σε καμία περίπτωση δε μειώνουμε το επίπεδο των προϊόντων μας για να πετύχουμε περισσότερες πωλήσεις. Η φιλοσοφία μας μας προτάσσει να διατηρούμε τον επαγγελματισμό μας, ενώ ταυτόχρονα να παράγουμε έργο υψηλών προδιαγραφών.

Στην Computer Key λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη μας το χαρακτήρα και τους σκοπούς της επιχείρησής σας και προσαρμόζουμε τη δουλειά μας στις απαιτήσεις σας. Οι υπηρεσίες μας επικεντρώνονται γύρω από τις ανάγκες του πελάτη και οι κινήσεις μας αποσκοπούν σε μια γόνιμη και αποδοτική συνεργασία μαζί σας, που θα επιφέρει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Το Τμήμα Υποστήριξης της Computer Key παραμένει δίπλα στους πελάτες της προσφέροντας άμεση τεχνική υποστήριξη και αποτελεσματικές λύσεις για οποιαδήποτε ανάγκη προκύψει.

Τα Αντικείμενα μας

Υπηρεσίες υψηλού επιπέδου για κάθε επιχείρηση

Προσφέρουμε λύσεις μηχανογράφησης επιιχειρήσεων πάνω στο πιο διαδεδομένο εμπορικό πρόγραμμα SoftOne.

Αναπτύσουμε λειτουργικές, mobile-friendly ιστοοσελίδες και ηλεκκτρονικά καταστήματα πάνω στις πιο αξιόπιστες πλατφόρμες της αγοράς: Magento 2, WordPress / Woocommerce.

Αναπτύσουμε λογισμικό και εφαρμογές βασισμένα πάντοοτε στις ανάγκες του πελλάτη και με γνώμονα το κέρδος και την πρόοδο τηςς επιχείρησης του.

Προωθούμε στο διαδίκτυο το brand name σας με τις πιο επιτυχημένες τεχνικές για να μεγιστοποιήσουμε τα κέρδη σας.

Η αξιοπιστία και η συνέπεια είναι αρχές που δεν διαπραγματευόμαστε!

Αναπτύσουμε με γνώμονα εσάς!

Παρέχουμε λύσεις μηχανογράφησης και web και τροποποιούμε για να διασφαλίσουμε ότι παίρνετε πάντοτε αυτό που σας ταιριάζει.

Διαφημίζουμε με συνέπεια!

Κατασκευάζουμμε διαδικτυακές καμπάνιες με ακρίβεια και τις παρακολουθούμε κάθε στιγμή για να διασφαλίσουμε την επιτυχία τους.

Άμεση εξυπηρέτηση!

Το έμπειρο προσωπικό μας βρίσκκεται πάντοτε στη διάθεση σας για να λύσει οποιαδήποτε απορία ή τεχνικό πρόβλημα στις λύσεις που σας παρέχουμε.

Μας εμπιστεύονται

Έχοντας 30 χρόνια εμπειρία στο χώρο της πληροφορικής έχουμε δημιουργήσει συνεργασίες εμπιστοσυνης και ικανοποιημένων πελατών. Κάποια απο τα ονόματα που μας εμπιστεύονται είναι αλλά δεν περιορίζονται στα παρακάτω:

Scroll to Top